- بازدید حضوری از مزارع تولیدکننده صیفی جات، گل های رز هلندی و لیلیوم، توت فرنگی، آلوئه اورا و گیاهان دارویی
- این بازدید می تواند فرصت مناسبی برای ارزیابی مزارع پرورش صیفیجات مانند گوجه فرنگی و بادمجان باشد
- با توجه به فرایندهای علمی تولید در این شرکت، بازده تولید با روش های مختلف با متد های دقیق ارزیابی شده و می تواند جمع بندی مناسبی برای علاقمندان باشد
- بازدید از بخش های مختلف مزرعه
- آشنایی با فرایندهای کنترل کیفی و رویه های تولید محصول
- آشنایی با بخش فروش و پخش محصولات
- آشنایی با سیستم بازاریابی و فروش
29 نفر ظرفیت موجود
شهرک گلخانه ای آوه
این بازدید می تواند برای مخاطبین زیر مفید باشد:
- متخصصین و کارشناسان کشاورزی
- دانشجویان و اساتید رشته های کشاورزی
- فعالین بازار و کارشناسان بازاریابی و فروش
برای معرفی دقیق میزبان می توانید به وبسایت این شرکت به آدرس http://kda.ir/ مراجعه فرمائید.
شهرک گلخانه ای آوه در فضایی به مساحت یکصد هکتار و شامل 150 قطعه 5000 متری است که از سال 1385 مراحل احداث آن آغاز و هم اکنون بیش از 90 درصد واحدهای آن به بهره برداری رسیده است. هم اکنون انواع صیفی جات، گل های رز هلندی و لیلیوم، توت فرنگی، آلوئه اورا و گیاهان دارویی در این واحد ها کشت می شوند.
از ابتدای سال 1389 مراحل مطالعه و برنامه ریزی احداث فاز دوم شهرک گلخانه ای آوه با استفاده از تجارب موفق فاز اول آغاز شد. پیش بینی واحدهای فرآوری محصولات کشاورزی در مجاورت این فاز از شهرک و همینطور مجتمع توریستی و رفاهی از جمله مهمترین نقاط ممیزه این فاز از شهرک گلخانه ای آوه است
توجه به اینکه مجموع میزان آب استحصالی از5حلقه چاههای عمیق متعلق به شهرک گلخانه ای آوه دارای 195 لیتر در ثانیه دبی مجاز آبدهی از وزارت نیرو می باشد علاوه بر فاز اول که دارای 150واحد گلخانه ای است در نتیجه مازاد بر نیاز فاز اول(47 لیتر در ثانیه) را که به میزان 148 لیتر در ثانیه می باشد در فاز دوم تا سطح 473واحد گلخانه ای و در مساحت 293 هکتار امکان توسعه وجود دارد که براین اساس مطالعات فاز دوم به صورت کامل به عمل آمده و عملیات زیربنایی آن نیز با توجه به آخرین متد طراحی و با هدف احداث شهرک با در نظر گرفتن استانداردهای روز، نیز پایان یافته و هم اکنون واحدهای گلخانه ای بلوک های A و B تأسیس و به بهر برداری رسیده است.
این فاز شهرک گلخانه ای آوه از دامنه تپه های جنوبی مشرف به روستای آوه شروع شده و امتداد آن اتوبان تهران – ساوه – سلفچگان را قطع می کند. بلوک های انتهایی این فاز، در قالب یک مجتمع فرآوری محصولات گلخانه ای به واحدهای صنعتی اختصاص یافته است. این واحدها با موقعیت جغرافیایی ویژه خود، محصولات کشاورزی تولید شده در واحدهای گلخانه ای را فرآوری نموده و از طریق اتوبان مجاور شهرک و فرودگاه بین المللی امام خمینی روانه بازار مصرف داخل و خارج کشور می کنند.
روستای آوه دارای سابقه تاریخی و آثار باستانی ثبت شده می باشد به علاوه دامنه تپه های جنوبی روستا که فاز دو شهرک در آن قرار دارد دارای هوای مطبوعی است که زمینه طراحی و احداث مجتمع رفاهی و گردشگری را در کنار شهرک گلخانه ای فراهم کرده است. در این مجتمع رفاهی و گردشگری، دریاچه مصنوعی نیز پیش بینی شده است که طرح آن در نماهای سه بعدی فاز دوم مشاهده می شود.
موقعیت جغرافیایی : واقع در جنوب شهر ساوه به مساحت 400 هکتار پیش بینی شده است.
نزدیکی به بازار مصرف : این شهرک در فاصله 90 کیلومتری فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره)،125 کیلومتری میدان بزرگ میوه و تره بار تهران،35 کیلومتری شهر قم،120 کیلومتری پایانه گل اراک و 35 کیلومتری منطقه آزاد اقتصادی سلفچگان،22 کیلومتری شهر ساوه و 25 کیلومتری شهرصنعتی کاوه واقع شده است که از بهترین موقعیت ترابری از طریق بزرگراه برخوردار است. در نتیجه به لحاظ وسعت،منابع و زیرساختهای و همینطور دسترسی به مرکاز عرضه،این طرح ویژگی های یک طرح ملی را داراست.
روز یکشنبه 1403/03/20
ساعت 07:00 تا 09:00 |
شروع از روبروی درب مترو میدان آزادیحرکت روبروی درب مترو میدان آزادی صرف چای در اتوبوس |
ساعت 09:00 تا 10:00 |
معرفی میزبانجلسه در سالن جلسات و معرفی فعالیت ها و ظرفیت های تولیدی شهرک گلخانه ای آوه |
ساعت 10:00 تا 12:00 | بازدید از
فاز اول شهرک گلخانه ای آوه |
ساعت 12:00 تا 13:00 | جلسه تخصصی
در خصوص استانداردهای تولید و سیستم های فروش و بازاریابی |
ساعت 13:00 تا 14:00 | نماز و پذیرایی و ناهار |
ساعت 14:00 تا 16:00 | بازدید از
فاز دوم شهرک گلخانه ای آوه |
ساعت 16:00 تا 18:00 |
بازگشت به تهرانعزیمت به روبروی درب مترو میدان آزادی |
به لینک زیر مراجعه فرمائید.
https://www.accuweather.com/en/ir/saveh/210377/weather-forecast/210377